Onze Missie

Het is onze missie onze klanten de logistieke ondersteuning te geven die zij nodig hebben voor hun evenementen. Hierbij dragen we flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven ernaar mee te denken met onze klanten om zo tot het resultaat komen dat zij voor ogen hebben. Onze klant staat centraal vandaar dat wij steeds uit zijn naam werken.

Onze activiteiten gaan dan ook van uitdenken tot uitvoeren, van transport tot beheer,

 

Historiek van ET Productions

 

ET Productions bvba bestaat in zijn huidige vorm sinds 2003.

Sinds 1992 reeds is Eddy Thiessen al actief als zelfstandig organisator en coördinator van evenementen.

Hij  werkte onder andere dienstenpakketten uit voor Kredietbank (later KBC), MEDIAHUIS (vroeger VUM-groep), brouwerij Haacht, Federauto, LAVA en vele anderen.
Al 28 jaar is Eddy Thiessen de technisch organisator van de openingsklassieker Omloop Het Nieuwsblad (vroeger Omloop Het Volk) . Sinds het oprichten van Flanders Classics geldt dit nu ook voor meerdere voorjaarswedstrijden zoals De Ronde van Vlaanderen. Ook met het Superprestige Veldrijden, de Brico-crossen en de Napoleon Games Cup staat ET-Productions in voor de coördinatie van het plaatsen van de publiciteit en opvolging van alle logistieke omkaderingen.

Sinds 2015 staat ET-Productions ook in voor de volledige opvolging van de wielersponsoring van Het Nieuwsblad. De contracten, rugnummers, visibiliteit, radiowagen enz.. wordt gecoordineerd vanuit ons bedrijf.


In de culturele wereld is ET Productions eveneens een bekend gezicht. Reeds vanaf 1996 werken wij de festivalstanden en zomeracties uit van Het Nieuwsblad en  De Standaard.  Bij grotere concerten of events als Bon Jovi, Prince, Stratovani enz. waren wij verantwoordelijk voor de bewegwijzering, mobiliteit en parkings.

Dankzij hechte samenwerkingsverbanden met o.a. VOLKAN ( Dirk Sips), Eyndwerk Promoties (Eric Van den Eynde) enz. kon het aanbod naar de klant worden uitgebreid en verfijnd. Standenbouw, decoratie, all-round organisatie en internationale opdrachten behoren ondertussen tot het aanbod van onze firma. Klanten als Flandria, Coleman Benelux, Bank J. Van Breda, BMW Jorssen, Belorta, enz. doen al vele jaren beroep op onze diensten voor zeer uiteenlopende opdrachten en uitdagingen.


ET Productions is ondertussen uitgegroeid tot een team met 8 vaste medewerkers: Jan Plettinx, Joppe Thiessen, Didier De Beil, Nadia Reynders, Dominiek Van Der Kelen, Staf Van Mensel enJonas Orban zijn vandaag de drijvende krachten die, samen met free-lancers als Pieter Malfait, Nicolas De Koker, Will Schroer, Guy en Brett Lambrechts en Eli Dillen het team volledig maken.

Dankzij deze ploeg kunnen we nog meer inspelen op de wensen van de klanten en staan wij leterlijk 365 dagen per jaar klaar om elke opdracht tot in de puntjes uit t voeren.

 

 

Onze Partners:

Eyndwerk Promoties

VOLKAN

ENDEKA